Friday, September 19, 2014

Yellow collection



Trust me, I have these super yellow postcards and envelopes in my stash for a long long time.
 I bought it in a kit in a supermarket :-) I didn´t want to throw it away, but on the other hand side - what should I do with it ? 
        
         Túto kolekciu žltých obálok s pohľadnicami som si kúpila dávno pradávno v Lidli. Na jednej strane som ich nechcela vyhodiť, ale na druhej strane som nevedela čo mám  s nimi spraviť.

And then, one day I got a perfect idea. I bought the stickers from Simple Stories, collection called Homespun ( the name of the stickers´ combo is Expressions Cardstock Sticker) and I combined it. 
                 
 Až nastala chvíľa, keď som dostala skvelý nápad. Kúpila som si kúpila nálepky z kolekcie Homespun od Simple Stories nazvanej Expressions Cardstock Sticker a skombinovala som ich. 

Finally, I love it. It is so bright and cheerful and full of love. And the modern, simple look of the cards matches with the bright yellow.
            
              Výsledok je podľa mňa úžasný a som s ním nadmieru spokojná. Pohľadnice sú jasné, veselé a plné lásky. Ich moderný, jednoduchý look  perfektne dopĺňa takmer neónovú žltú.


Let me present you a few cards from the Yellow collection: 

Dovoľte mi predstaviť vám niekoľko pohľadníc zo Žltej kolekcie:
 

I combined the sticker and create sentiment with special stamp set. 

K nálepkam som dotvorila sentiment teda nadpis pomocou písmenkových pečiatok.

In the next card I have combined even the alphabet stickers with the word sticker and added some gold little cute hearts.

           Pri tvorbe nasledujúcej pohľadnice som skombinovala písmenkové samolepky so "slovnou" samolepkou a pridala niekoľko malých milých zlatých srdiečkových nálepok.



I loved the sticker called Big happy family, very unusual for nowadays but never mind :-)

                   Veľmi sa mi páčila samolepka, na ktorej bolo napísané "Veľká šťastná rodina". Netradičné pre dnešnú dobu, ale nevadí. Niekomu snáď bude pasovať :-) 


And this one is my favorite. There is always someone special ;-)

Táto je moja najobľúbenejšia. Vždy existuje niekto výnimočný ;-) 



In this special one, I have put the greeting also inside of the card.

Tentokrát som dala text aj dovnútra pohľadnice.



I have found a perfect pattern pattern to accompany the bright yellow color... and I have found also a perfect scrap of violet paper .. what a miracle :-) The greeting says " Happy birthday" in Slovak language. 

               Napokon sa mi podarila neuveriteľná vec. Našla som designový papier, ktorý bol v  rovnakom odtieni ako pohľadnica... a ešte sa mi aj podarilo nájsť kúsok fialového farebného kartóna ... skutočný zázrak :-) Nadpis je embosovaný zlatým práškom. 




Look at that beautiful paper which is btw. handmade.

Pozrite sa na tento krásny papier, ktorý je mimochodom ručne robený. 


As I was working I found one left red card  and a perfect sticker - a sugar jar :-) than it was easy to combine it. 

Počas tvorenia som našla jednu zvyšnú červenú pohľadnicu a jednu perfektnú nálepku - cukorničku. Skombinovať ich a vytvoriť túto pohľadnicu bola hračka :-) 





Thank you so much for your time. I hope you have enjoyed my yellow collection :-)

Ďakujem vám za váš čas. Dúfam, že sa vám moja žltá kolekcia páčila :-)